Zomer, nog evenMarisa's Mixtapes %vegan_studiomarisa_heutink

Zomer, nog even

Zomer, nog even

Nog een paar dagen en dan is de zomer officieel voorbij. Kan jij het geloven? Ik wil er nog niet aan. En trouwens, welke zomer? De afgelopen maanden waren een levensecht voorproefje op de herfst. De zomer die nooit was. Zomer schmomer! Hoewel, de afgelopen zonovergoten dagen waren geweldig. Het kan mij niet tropisch genoeg. 37 graden? Graag. Zodra de plaatselijke bevolking gaat schuilen bij de diepvriesmuur in de supermarkt, weet ik dat het een prachtige dag is voor een roadtrip naar Rome in een auto zonder airco.

Mijn eigen Club Tropicana

De komende dagen blijft het warm. Zomerse perfectie. Ik ga me helemaal het schompes genieten. Elke zonnestraal slurp ik op. Het erf is mijn eigen Club Tropicana. Wie mij lief heeft, is altijd welkom. Bij voorkeur onaangekondigd, als verrassing. We kunnen picknicken in de oude perenboomgaard. Of dobberen in de boot op het meertje waar de ijsvogel zich soms laat zien. Chillen in de familiehangmat in de paardenwei. Of we toveren de geheime tuin achter het huis om tot disco, met de omgevallen boom als bar. Fun & sunshine, there’s enough for everyone!

Niets hoeven, behalve zijn

Deze mixtape is voor alle bon vivants. Alle vrienden. Alle mensen die in de hervatte drukte van alledag momenten zoeken om de zomer nog even vast te houden. Nog even rust in je hoofd en zon op je huid. Nog even die innige tevredenheid van het niets hoeven, behalve zijn. Proost. Dat het maar een indian summer mag worden!

Check hier mijn nazomersoundtrack op Spotify.