De Lekkerste Tacovulling Ooit!
Dit is de lekkerste vegan tacovulling ooit. Echt! Probeer maar.

Check voor andere allerlekkerste recepten studiomarisa.nl
Servings Prep Time
2mensen 45minuten
Cook Time Passive Time
40minuten
Servings Prep Time
2mensen 45minuten
Cook Time Passive Time
40minuten
Instructies
Quinoavulling
  1. Spoel de quinoa goed schoon. Doe in steelpan met koude bouillon en breng aan de kook. Doe dan deksel op de pan en kook de quinoa door op laag vuur totdat het vocht is opgenomen. Neem pan van het vuur, roer goed door en laat de quinoa afgedekt 1 minuten doorgaren.
  2. Oven voorverwarmen op 180 graden.
  3. Meng de quinoa met de tomatenpuree, olie en alle kruiden.
  4. Verdeel de quinoa op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ongeveer 20 minuten in de oven. Halverwege goed doorroeren. Bak de laatste 5 minuten de taco’s mee op een andere bakplaat.
  5. Fruit ondertussen in een pan de gesnipperde ui.
  6. De quinoa is klaar als het zacht en goudbruin van kleur is. Meng er voor serveren de gefruite ui dor voor extra smaak.
  7. Serveer met taco’s, guacamole en salsa.
Guacamole
  1. Meng alle ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout.
Tomatensalsa
  1. Meng alle ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout.
Print Recipe
De Lekkerste Tacovulling Ooit!
Dit is de lekkerste vegan tacovulling ooit. Echt! Probeer maar.

Check voor andere allerlekkerste recepten studiomarisa.nl
De Lekkerste Tacovulling Ooit!diner %vegan_studiomarisa_heutink
Prep Time 45 minuten
Cook Time 40 minuten
Passive Time - -
Servings
mensen
Prep Time 45 minuten
Cook Time 40 minuten
Passive Time - -
Servings
mensen
De Lekkerste Tacovulling Ooit!diner %vegan_studiomarisa_heutink
Instructies
Quinoavulling
  1. Spoel de quinoa goed schoon. Doe in steelpan met koude bouillon en breng aan de kook. Doe dan deksel op de pan en kook de quinoa door op laag vuur totdat het vocht is opgenomen. Neem pan van het vuur, roer goed door en laat de quinoa afgedekt 1 minuten doorgaren.
  2. Oven voorverwarmen op 180 graden.
  3. Meng de quinoa met de tomatenpuree, olie en alle kruiden.
  4. Verdeel de quinoa op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ongeveer 20 minuten in de oven. Halverwege goed doorroeren. Bak de laatste 5 minuten de taco’s mee op een andere bakplaat.
  5. Fruit ondertussen in een pan de gesnipperde ui.
  6. De quinoa is klaar als het zacht en goudbruin van kleur is. Meng er voor serveren de gefruite ui dor voor extra smaak.
  7. Serveer met taco’s, guacamole en salsa.
Guacamole
  1. Meng alle ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout.
Tomatensalsa
  1. Meng alle ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout.
Deel Recept