Over MijUncategorized %vegan_studiomarisa_heutink

Over Mij

Hi, ik ben Marisa. Ik ben DJ bij NPO Radio 2 en woon op het platteland van Twente, in een sfeervolle boerderij vol kleur en muziek. Bohemian op het boerenland. Boerhemian.

Ik ben opgegroeid in het eethuis dat mijn vader bestierde. Hij was gespecialiseerd in de klassiek Franse keuken. Ik kon uren kijken naar hoe hij soepel fileerde, lardeerde, blancheerde, sauteerde, trancheerde en flambeerde. Mijn liefde voor koken ontstond daar. Op mijn vijfde besloot ik vegetariër te worden. Leg dat maar eens uit aan een kok. Van salmon en croûte & cassoulet veranderde mijn dagelijkse menu naar gekookte aardappelen met sla. Met een geweldige vinaigrette, dat dan weer wel. Plantaardig koken, zelfs met een kok als vader, was destijds nog niet zo simpel als het nu is. Want dat is het tegenwoordig: simpel. Doodsimpel! Als je maar de juiste recepten hebt. Enter Studio Marisa!

Smakelijk eten dat er smaakvol uitziet. Vegan voor de Bourgondiër!

De recepten op deze website zijn niet alleen plantaardig, maar vaak ook vrij van soja, geraffineerde suikers en gluten. Kan het dan nog wel lekker zijn? Ja, dat kan. Groen eten dat groen smaakt is niet mijn kopje thee. Ik houd van verse, gezonde gerechten die verleiden en bevredigen. Daarom vind je op deze website smakelijk eten dat er smaakvol uitziet. Vegan voor de bourgondiër!

Ik heb dit project ‘Studio Marisa’ genoemd omdat mijn leven zich voornamelijk afspeelt in studio’s: de kookstudio, radiostudio en fotostudio. Mijn bijbehorende liefdes, koken, muziek, en fotograferen, komen samen op deze website. Koken in de vorm van smakelijke, vegan recepten waar zelfs de meest doorgewinterde vleeseter van gaat watertanden. Muziek in de vorm van Marisa’s Mixtapes, playlists met de perfecte soundtrack voor sfeervolle settings. En foto’s in de vorm van, wel, foto’s.

Ik hoop dat je Studio Marisa met plezier binnenwandelt en geïnspireerd wordt door de recepten, playlists en DIY’s. Wees welkom!

- Marisa

 

Fotocredit: FotograFemke